Vi hjælper dig med at vælge hardware og software.

MMCC vælger produkter til vores kunder ud fra behov, budget og ønsker om serviceaftale. Det er vigtigt, at produktvalget er velovervejet. Ofte har hardware en levetid på 3 – 6 år og software endnu længere.

MMCC har partnerskaber med en lang række af de førende producenter inden for hardware & software. Kombineret med vores uddannede og certificerede konsulenter sikrer det, at din virksomhed får den rigtige løsning.

MMCC undersøger løbende om vores priser er konkurrencedygtige.

Ring 86 21 12 00 hvis du ønsker information om et produkt.

Apple Iphone SE 2020 White

iPhone SE er designet i den mest populære størrelse med Apples stærkeste chip til den mest overkommelige pris. Lige det, du har ventet på.
Det avancerede kamerasystem med A13 Bionic-chippen giver dig Portræt-funktion, som fokuserer på dit motiv og slører baggrunden på en smuk måde. Også når du tager selfies.
Næstegenerations Smart HDR genkender ansigter. På en intelligent måde lyssættes ansigtet, så konturer og hudtoner bliver mere naturlige. De lyse og mørke detaljer i baggrunden finindstilles også, så alle elementer i dit billede kommer til at se fantastiske ud.
4K-video betyder, at du ser fire gange så mange detaljer som med 1080p HD-video. Og større dynamisk område fremhæver flere detaljer i lyse og mørke områder.
Indbygget anonymitet
Alt det, Apple skaber, er designet til at give dig kontrol over dine oplysninger. Alle iMessage-beskeder, du sender, er krypterede. Data om dit fingeraftryk gemmes på din enhed og aldrig på Apples servere eller i iCloud. Apple Pay deler ikke dit kreditkortnummer. Og meget, meget mere.
iPhone SE er vandafvisende ned til 1 meters dybde i 30 minutter. Den er heller ikke bange for lidt kaffe, te eller sodavand. Og støv? Skal du ikke bekymre dig om.
Du kan roligt tage hul på en ny serie. For med iPhone SE kan du se op til 13 timers video på en enkelt opladning. Og når du får brug for at lade op, kan du bare lægge den på en trådløs oplader. Eller slutte den til en 18 W strømforsyning til hurtig opladning og gå fra 0 til 50 procent på 30 minutter.
iPhone SE er skabt til at køre de nyeste funktioner - selv nogle, der ikke er blevet udviklet endnu. Så du kan bruge Mørk-funktion, Genveje i Siri og den nye Fotos-app allerede nu. Og få gavn af nye funktioner og sikkerhedsopdateringer i fremtiden.

3,699.00 DKK

Ikke på lager
Levering: