FIL-KONTROL: Proaktivt overvåge, kontroller, rapporter og alarmer om adgang til filer og mapper. Det perfekte værktøj som understøtter kravene til persondataforordningen.

Overvåg dine data - hvem, hvad og hvor

Mere end halvdelen af medarbejderne tager fortrolige data med sig, hvis de bliver fyret eller skifter job.

Ifølge undersøgelser tager mere end 59 procent af de tidligere medarbejdere fortrolige data med sig fra den tidligere arbejdsgiver.

Dine fortrolige data spadserer lige ud af døren sammen med dine medarbejdere. Selvom du ikke står over for at skulle fyre lige nu, så er en virksomhed nødt til at have bedre styr på, hvem der har adgang til følsomme forretningsoplysninger.

 

Ring eller skriv, hvis du vil høre mere om FIL-KONTROL.

 

Real-time overvågning

Real-time overvågning

Moniter i realtid, adgang (eller adgangs forsøg) til følsomme filer og mapper gemt på jeres Windows-systemer (læse / skrive / slette adgange, ændringer af fil ejerskab, tilladelse modifikationer, etc.).

Øjeblikkelig varsel

Øjeblikkelig varsel

Du får e-mail advarsel så snart en forudbestemt adgangs begivenhed finder sted. F.eks. nægtet adgang til fortrolige mapper, sletning af fil(er), overvåg en bestemt bruger, IP-adresse eller tidspunkt for fil adgang samt "masse" begivenheder: kopiering / sletning af filer.

Log og efterretninger

Log og efterretninger

Lang log historik over alle fil hændelser og bruger aktivitet. Alt leveret i en let overskuelig e-mail rapport. Et uvurderligt værktøj til efterforskning af datatab og misbrug af firmaets fortrolige data.

Med MMCC FIL-KONTROL modtager du real-time advarsler,
når der er registreret masse adgang, kopiering, sletning eller
flytning af bulk filer, hvilket indikerer en potentiel trussel.
(også fra avanceret angreb såsom ransomware og cryptolocker)

Morten U. Mortensen

mobil: 22 222 750
morten@mmcc.dk

Anders Mortensen

mobil: 22 222 751
anders@mmcc.dk   

Jacob Mortensen

mobil: 22 222 752
jacob@mmcc.dk