Erhvervstelefoni til alle virksomheder
Erhvervstelefoni til alle virksomheder
Microsoft Teams
En naturlig del af effektiv kommunikation

En komplet teleløsning

Vi har udviklet en smart integration imellem bord-, mobil- og Microsoft Teams, fordi vi mener, at du kun skal have det bedste. Med bordtelefoni opnår du en rigtig god lydkvalitet samt en masse smart funktionalitet. Vores bordtelefoni er baseret på IP-telefoni, så er du sikret en høj kvalitet til lave omkostninger.

Dette har vi kombineret med vores Myfone app til smartphones, et online omstillingsbord til browsere og vores Microsoft Teams integration, så du har alle muligheder for at effektivisere din daglige kommunikation. Dermed får du en nemmere hverdag - og dine kunder får en god oplevelse.

Telefoni I Microsoft Teams

Med en løsning fra Flexfone får I adgang til et hav af nye muligheder. I får bl.a. en online platform - Myfone, hvorfra I kan håndtere den daglige kommunikation. Myfone kan hentes som app direkte i Microsoft Teams, så I får alle jeres telefonifunktioner i Teams-klienten, og I kan lade alle jeres opkald foregå her. Derudover kan I få storskærme med relevant visning af den daglige kaldshåndtering i både kundeservice- og salgsafdelingen.

Omstilling uden begrænsninger

Med Myfone app´en kan du nemt omstille et opkald, så dine kunder altid får den hjælp, de har brug for. Omstillingen foretages nemt og hurtigt, og du vælger selv, om omstillingen skal foretages direkte eller overvåget.

Med Myfones overvågede omstilling giver du dine kunder en god oplevelse, da du sikrer, at din kollega er forberedt - før opkaldet omstilles.

Hvis du f.eks. har brug for en kollegas hjælp, kan du nemt tilføje kollegaen til samtalen, så I sammen kan hjælpe kunden og dermed undgår unødig omstilling.

Styr din bordtelefon med Myfone

Det har aldrig været nemmere at betjene dine kunder fra dit skrivebord. Med din egen bordtelefon giver Flexfone dig flere smarte funktioner, så du får en nemmere hverdag. Du kan nemt indstille dine personlige genvejstaster på Myfone.dk.

Om det er en direkte eller overvåget omstilling, administration af din opkaldshistorik, viderestilling af et kald eller ændring af din tilgængelighed, så bestemmer du selv, hvilke genvejstaster der skal udføre de ønskede funktioner.