MMCC365 Backup og Gendannelse
Backup, Arkivering og eDiscovery

Er Backup Nødvendigt til Microsoft 365?

Den største årsag til datatab i en SaaS-løsning, som f.eks. Microsoft Office 365, er utilsigtet dataudslettelse. Faktisk skyldes omkring 70 procent af alle tabte data enten slutbrugeres uheldige eller ondsindede sletning af data. Andre måder hvorpå data kan gå tabt omfatter: fejlkonfiguration, klientsynkroniseringsproblemer og senest den udbredte tilstedeværelse af malware og ransomware, hvilket kan gøre jeres data ubrugelige.

Selv om Microsoft Office 365 tilbyder grundlæggende ”basis” beskyttelse med en papirkurv og 30 dages e-mailretention, så er Microsofts primære fokus i Office 365 at sikrer tilgængeligheden til jeres løsning og data. Det er dit eget ansvar at beskytte de data, du gemmer i Office 365-skyen. MMCC365 Backup giver omfattende, omkostningseffektiv og skalerbar beskyttelse af dine Office 365-data.

Hvad beskytter vi

MMCC365 Backup Service sikkerhedskopierer alle dine Microsoft 365-data uden behov for lokal infrastruktur. Du kan sikkerhedskopiere data på forespørgsel eller i henhold til en automatiseret tidsplan. Alle Exchange Online-, SharePoint Online- og OneDrive for Business-data er dupliceret og komprimeret for maksimal lagringseffektivitet og reduceret backuptid, før de lagres i Barracuda Cloud.
 

• Exchange Online: Barracuda beskytter den komplette mappestruktur for hver brugers postkasse, herunder alle e-mail-meddelelser og vedhæftede filer.

• OneDrive for Business: Alle filer og mapper under dokumentbiblioteket er beskyttet.

• SharePoint Online: Alle SharePoint-data, herunder dokumentbiblioteker, webstedsaktiver og billedbiblioteker inden for både teamwebsteder og offentlige websteder, er beskyttet.

Microsoft Teams: Kopier teamdata, herunder filer, wikier og OneNote-notesbøger.

Hurtig og nem gendannelses muligheder

Alle Office 365-data der er sikkerhedskopieret til  MMCC365 Backup er tilgængeligt, søgbart og kan hentes hvor som helst med en internetforbindelse. Data kan gendannes fra webstedets niveau ned til det enkelte produktniveau. Beskeder, mapper eller hele postkasser kan gendannes tilbage til den oprindelige bruger og placering eller til en anden placering i kontoen eller til en helt anden brugerkonto. Du kan også gendanne filer til offline brug.

Hvis du leder efter en bestemt fil eller besked, men er usikker på dens placering, kan søgefunktionen bruges til at finde data hurtigt og nemt. Du kan også gendanne data til et bestemt tidspunkt ved at vælge de specifikke datoer fra en indbygget kalender. Gendannede data komprimeres for at minimere downloadtider.

Kraftfuld rapportering og statistik

Detaljeret rapportering og revisions logføring er et centralt element i backup-løsningen. MMCC365 Backup giver backup status og sundhedstjek for hver backup kilde. Automatisk e-mail rapportering leveres efter hver sikkerhedskopiering til bestemte modtagere, den indeholder et resumé af sikkerhedskopieringen og detaljerede oplysninger om hvilke e-mail-meddelelser, mapper og filer der blev tilføjet, ændret eller fjernet siden den sidste sikkerhedskopiering.

På statussiden viser grafer antallet af tilføjede elementer og mængden af data der sikkerhedskopieres hver dag. Lagerstatistikker og grafer beskriver hvor mange data der er blevet sikkerhedskopieret samlet og lagringseffektiviteten, samt hvor meget data der faktisk gemmes i MMCC365 Backup efter komprimering.

Kontakt os for pris og løsningsmodeller

Har du spørgsmål om MMCC365 Backup til Microsoft 365 eller brug for hjælp til at komme i gang med din løsning? Så kontakt os på 86 211 200 eller support@mmcc.dk. Vi svarer dig hurtigst muligt.