Vi hjælper dig med at vælge hardware og software.

MMCC vælger produkter til vores kunder ud fra behov, budget og ønsker om serviceaftale. Det er vigtigt, at produktvalget er velovervejet. Ofte har hardware en levetid på 3 – 6 år og software endnu længere.

MMCC har partnerskaber med en lang række af de førende producenter inden for hardware & software. Kombineret med vores uddannede og certificerede konsulenter sikrer det, at din virksomhed får den rigtige løsning.

MMCC undersøger løbende om vores priser er konkurrencedygtige.

Ring 86 21 12 00 hvis du ønsker information om et produkt.

Apple iPhone 11 64GB iOS-13 DS 6.1 LCD White

Tag billeder i vidvinkel og ultravidvinkel. En redesignet brugerflade anvender det nye ultravidvinkelkamera til at vise dig, hvad der sker uden for billedrammen, så du kan indfange det. Du kan optage og redigere videoer lige så let, som du gør med billeder. Det er verdens mest populære kamera - nu med et helt nyt perspektiv.
iPhone 11 optager fantastisk skarp 4K-video med 60 billeder pr. sek. på alle kameraerne. Med ultravidvinkelkameraet får du fire gange mere med. Det er ideelt til billeder med bevægelse, som når din hund fanger en frisbee. Når du zoomer ind på en optræden, f.eks. hvor dit barn øver sig på klaver, så zoomer lyden med. Og nu kan du redigere videoer lige så let, som du redigerer billeder.
Gør oplevelsen stor. Det nye kamera med ultravidvinkel får fire gange mere med på billedet. Forestil dig smukke landskaber, så langt øjet rækker. Det fanger f.eks. hele scenen og publikummerne til en koncert. Og feriebillederne af familien og naturen, som I rejste tusindvis af kilometer for at se.
En optagelse ved svag belysning behøver ikke at blive et skud i tågen. Nat-tilstand er en ny funktion, der tænder automatisk og giver imponerende billeder ved svag belysning. Der er ikke brug for blitz, farverne er mere naturlige, og billederne er lysere.
De to kameraer i iPhone 11 arbejder sammen og skaber fantastiske billeder med nye portrættyper og bedre kontrol af lyset. Og nu fungerer Portræt-funktionen sammen med alt det, du kan lide at tage billeder af - også dine bedste venner med fire eller to ben.
Takket være maskinlæring er Smart HDR mere intelligent end nogensinde. Den genkender personer og behandler dem anderledes end resten af billedet. På den måde får ansigter flotte markeringer, skygger og naturlige hudtoner. Og den flotte solnedgang i baggrunden ser stadig fantastisk ud.
Optag video i fototilstand bare ved at holde fingeren på udløseren. Og swipe til højre, hvis du vil blive ved med at optage. Hvis du optager udendørs, kan A13 Bionic-chippen bruge maskinlæring til automatisk at tracke et motiv i bevægelse.
Alt ser sejere ud med 120 billeder pr. sekund, også selvom du bare siger appelsiiin, vinker eller lader håret flagre i vinden. Og nu kan du få endnu mere med i dine selfies takket været det nye 12 MP TrueDepth-kamera. Bare vend din iPhone vandret, så zoomer kameraet auto­matisk ud for at få mere med.
Glasset på for- og bagsiden er forstærket gennem en dobbelt ionbytningsproces.
iPhone 11 er vandafvisende ned til 2 meters dybde i op til 30 minutter - dobbelt så dybt som iPhone XR.
Den naturtro skærm, der går fra kant til kant, får alting til at se fantastisk ud.
Justerer hvidbalancen, så den matcher det varme eller kolde lys i rummet.
Din iPhone er klar på et øjeblik.
Menuer og genveje, der er tilpasset konteksten, gør det hurtigere at klare alt det vigtige.
Hardware og software arbejder sammen for at få mest muligt ud af batteriet. Og takket være muligheden for hurtig opladning får du fuld power på kortere tid.
A13 Bionic-chippen er så effektiv, at alt, hvad du gør, sker hurtigt og flydende. Og den arbejder på den mest energieffektive måde, så dit batteri holder længere. Faktisk er A13 Bionic-chippen så avanceret, at den er flere år foran resten af flokken.

5,990.00 DKK

Ikke på lager
Levering: